Het Kacheltje

Wiltink Installatietechniek

Wiltink Installatietechniek staat bekend als een betrouwbare en professionele partner voor al uw installatiebehoeften. Gevestigd in Vorden, hebben ze een solide reputatie opgebouwd door een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Met een team van vakbekwame en goed opgeleide experts bieden ze een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven.

Diensten
– Verwarming: Ze verzorgen de installatie en het onderhoud van cv-ketels, vloerverwarming, warmtepompen en radiatoren voor een comfortabel en energiezuinig verwarmingssysteem.
– Elektra: De experts van Wiltink Installatietechniek zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van elektrische systemen en domotica voor woningen, utiliteitsgebouwen en agrarische bedrijven.
– Loodgieter: Ze bieden diensten voor de aanleg en het onderhoud van gas- en waterinstallaties, rioleringssystemen en zinken dakgoten voor een optimale waterafvoer en -toevoer.
– Dak- en Gevelbekleding: Het team kan verschillende soorten dak- en gevelbekleding installeren en onderhouden, waaronder zinken, koperen, bitumineuze, pvc en epdm materialen voor duurzame bescherming van uw gebouw.
– Sanitair: Ze bieden advies, ontwerp, verkoop en installatie van alle sanitaire onderdelen voor een comfortabele en functionele badkamer en toilet.
– Airco: Voor zowel woningen als utiliteitsgebouwen verzorgen ze de installatie en het onderhoud van airconditioningsystemen voor een aangenaam binnenklimaat.

Partners
Wiltink Installatietechniek werkt samen met gerenommeerde merken en leveranciers om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan uw behoeften en verwachtingen:
– Verwarming: Remeha, Nefit, Intergas, Vaillant
– Airco: General Benelux, Daikin
– Dak- en Gevelbekleding: Rheinzink, Nebiprofa, EPDM Systems
– Elektra: Peha, Busch Jaeger, Gira, Berker, Niko
– Radiatoren: Henrad, Vasco
– Sanitair: Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard, Venlo
– Loodgieter: Pipelife, Wavin

Service
Wiltink Installatietechniek staat bekend om zijn 24/7 service en onderhoudsdiensten. De storingsdienst is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar om acute storingen aan uw installatie snel en professioneel op te lossen. Regulier onderhoud aan uw cv-ketel zorgt voor minder kans op storingen, een langere levensduur en een zuiniger energieverbruik, wat uiteindelijk ook kostenbesparend is op de lange termijn.

U vindt Wiltink Installatietechniek aan de Netwerkweg 4 in Vorden. Neem gerust contact op voor meer informatie over de diensten, producten en onderhoudsprogramma’s. Ze staan klaar om u te helpen met al uw installatiebehoeften!

Deze tekst is opgesteld door de webredactie en dient ter informatieve doeleinden. Voor specifieke informatie en details over producten, diensten en voorwaarden, adviseren wij u contact op te nemen met Wiltink Installatietechniek in Vorden of hun officiële kanalen te raadplegen.