Het Kacheltje

Wijnhandel Smit

Wijnhandel Smit in Vorden is uw bestemming voor een unieke selectie van meer dan 600 wijnen en distillaten, met een sterke focus op kwaliteit, authenticiteit en uitmuntende service. Als directe importeur van wijnhuizen kennen zij het verhaal achter elke fles die ze aanbieden, wat het assortiment extra bijzonder maakt. De zorgvuldig gekozen leveranciers garanderen niet alleen een goede kwaliteit en prijs, maar ook een diversiteit die past bij elke smaak en gelegenheid.

Persoonlijk advies
Of het nu gaat om een intiem diner, een gezellige borrel of een zomerse barbecue, in de warme en gastvrije winkel krijgt u persoonlijk advies op maat. Het deskundige team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte wijnen in elke prijsklasse.

Historie
Met een geschiedenis die teruggaat tot 1860, heeft Wijnhandel Smit een traditie van vakmanschap en passie voor wijn. De betovergrootouders van de huidige eigenaar, Maarten Smit, leverden destijds dranken aan de adellijke families op de acht Vordense kastelen, waarmee zij een reputatie opbouwden voor kwaliteit en service.

Waarom kiezen voor Wijnhandel Smit
– Kwaliteit Gewaarborgd: De wijnen zijn meermaals bekroond, wat de toewijding aan uitmuntendheid bevestigt.
– Persoonlijke aandacht: Ze nemen de tijd om uw persoonlijke smaak te begrijpen en de perfecte wijn aan te bevelen.
– Gemakkelijke bezorging: Geniet van het gemak van thuisbezorging, of het nu bij u thuis is of op een andere locatie.

Het team
Bij Wijnhandel Smit delen ze een passie voor wijn en staan ze bekend om het persoonlijke contact. Het team, bestaande uit eigenaren en wijnadviseurs Maarten Smit en Martine Smit-Marien, staat voor u klaar om uw wijnervaring onvergetelijk te maken.

Of u nu op zoek bent naar een speciaal cadeau voor een dierbare of een unieke wijn voor uzelf, bij Wijnhandel Smit vindt u altijd iets bijzonders. Bezoek de winkel aan de Burg. Galleestraat 12 in Vorden.

Deze tekst is opgesteld door de webredactie en dient ter informatieve doeleinden. Voor specifieke informatie en details over producten, diensten en voorwaarden, adviseren wij u contact op te nemen met Wijnhandel Smit in Vorden of hun officiële kanalen te raadplegen.