Het Kacheltje

Weulen Kranenbarg Tuin en Erf

Weulen Kranenbarg Tuin & Erf is sinds 1974 een vertrouwde naam als familiebedrijf. Ze zijn begonnen met de verkoop van spoorbielzen en zijn later uitgegroeid tot een compleet ‘buitencentrum’. Dankzij jarenlange ervaring en diepgaande productkennis kunnen ze advies geven bij het kiezen van de juiste producten voor uw tuin, zoals bestrating, tuinhout, schuttingen, tuinhuizen, overkappingen en meer.

Deskundig advies
De deskundige medewerkers, waaronder Marko en Marianne, staan klaar om u te helpen van advies tot aan levering. Met het team van vaste medewerkers en weekendkrachten bieden ze betrouwbare service en ondersteuning voor al uw tuinbehoeften.

Producten
– Bestrating: Op zoek naar bestrating voor uw oprit, tuinpad of terras? Ze helpen u kiezen uit een breed scala aan formaten en kleuren, zoals gebakken klinkers, betonklinkers en natuursteen.
– Terrastegels: Bekijk de scherpe prijzen voor terrastegels en ontdek het verschil tussen betontegels en keramische tegels. Kies uit diverse formaten, kleuren en motieven voor uw ideale buitentegels.
– Grind, zand & keien: Ontdek diverse halfverhardingen zoals grind, zand en keien voor uw tuin. Deze materialen zijn veelzijdig, voordelig en kunnen gebruikt worden voor diverse tuinontwerpen en -toepassingen.
– Stapelstenen & elementen: Bestel online stapelstenen en betonelementen voor muurtjes, plantenbakken en hoogteverschillen in uw tuin. Kies uit verschillende maten, vormen en types zoals opsluitbanden, traptreden en afdekranden.
– Tuinhout & schutting: Van planken tot schuttingschermen, het assortiment tuinhout en schuttingen biedt alles voor uw tuinprojecten. Maak zelf een schutting of kies voor kant-en-klare schermen in diverse houtsoorten zoals douglas-, vuren- en hardhout.
– Tuinhuizen & overkappingen: Ontdek de scherpe prijzen voor tuinhuizen, overkappingen en veranda’s. Kies uit hoogwaardige houtsoorten zoals douglas-, vuren- en hardhout, of ga voor een moderne uitstraling met aluminium overkappingen.
– In-Lite tuinverlichting: Breng uw tuin tot leven met In-Lite tuinverlichting. Eenvoudig zelf aan te leggen en duurzaam in gebruik. Verlicht paden, bomen en struiken op een sfeervolle wijze.
– Tuininrichting: Maak uw tuin compleet met kunstgras, tuinmeubelen, speeltoestellen, afwateringssystemen, schaduwdoeken en plantenbakken. Ontdek onze inspirerende tuinideeën voor elke tuin.

Bezoek Weulen Kranenbarg Tuin & Erf op de Ruurloseweg 45A in Vorden of neem contact op voor een afspraak en laat u adviseren bij het realiseren van uw droomtuin!

Deze tekst is opgesteld door de webredactie en dient ter informatieve doeleinden. Voor specifieke informatie en details over producten, diensten en voorwaarden, adviseren wij u contact op te nemen met Weulen Kranenbarg Tuin & Erf in Vorden of hun officiële kanalen te raadplegen.