Het Kacheltje

Verslag 2024

Afgelopen zondag, 2 juni 2024, vond het jaarlijkse senioren voetbaltoernooi van Ratti/Socii (SRC ’24) plaats en het was een groot succes! Het weer werkte perfect mee; het was een prachtige dag met een aangename temperatuur, ideaal voor een sportieve dag op het veld.

Aan het toernooi namen acht teams deel, waaronder drie teams van onze eigen vereniging Ratti/Socii (SRC ’24), en verder teams van VV Ruurlo, VV Vorden, FC Zutphen, VV DEO en Koninklijke UD. De sfeer was vanaf het begin uitstekend en de teams waren duidelijk gebrand op de overwinning.

De finale was een zinderende wedstrijd tussen VV Ruurlo en Ratti/Socii (SRC ’24) JO19. Beide teams gaven alles wat ze in zich hadden, maar uiteindelijk trok VV Ruurlo aan het langste eind en won het toernooi. We feliciteren hen van harte met deze verdiende overwinning!

De tweede plaats ging naar ons eigen Ratti/Socii (SRC ’24) JO19-team, dat een geweldige prestatie heeft neergezet. FC Zutphen veroverde de derde plaats na een spannende strijd om het brons.

Dit jaar werd de Fairplay-prijs uitgereikt aan VV DEO, een team dat zich gedurende het hele toernooi heeft onderscheiden door sportiviteit en respect op het veld. Een welverdiende erkenning voor hun positieve houding en spel.

Gelukkig heeft het EHBO-team een rustige dag gehad, zonder noemenswaardige incidenten.

Een groot dankwoord gaat uit naar onze sponsoren, zonder wie dit toernooi niet mogelijk zou zijn geweest: Het Kacheltje, Wiltink Installatietechniek, Weulen Kranenbarg Tuin & Erf, Wijnhandel Smit, Camping de Prinsenhoeve, Anacon-Infra en Dijkman Bouw. Hun steun en bijdrage hebben dit evenement tot een groot succes gemaakt.

Daarnaast willen we alle vrijwilligers bedanken die hun tijd en energie hebben geïnvesteerd om alles in goede banen te leiden. Jullie inzet is van onschatbare waarde!

Vooruitkijken naar 2025

We kijken nu al uit naar de volgende editie in 2025. Wil je graag meedoen als sponsor, vrijwilliger of team? Stuur dan een e-mail naar toernooien@ratti.nl en sluit je aan bij dit geweldige evenement.

Laten we er samen voor zorgen dat ook volgend jaar een dag wordt vol sportiviteit, plezier en succes!

Leave a Reply