Het Kacheltje

Het Kacheltje Vorden

Het Kacheltje in Vorden is niet alleen de naamgever van ons voetbaltoernooi, maar ook dé specialist op het gebied van kachels en haarden. Gevestigd in Vorden, wordt het bedrijf gerund door Vincent, Marco & Hans, die met passie en expertise hoogwaardige producten en service leveren.

Assortiment
– Pelletkachels: Pelletkachels bieden een voordelige, milieuvriendelijke en gemakkelijke manier van verwarmen. Ze kunnen efficiënt uw hele pand verwarmen en voldoen aan strenge milieueisen.
– Houtkachels: De warmte en sfeer van een houtkachel zijn ongeëvenaard. Het aanbod varieert in diverse maten, vormen, materialen en functionaliteiten voor de perfecte match met uw interieur.
– Elektrische kachels: Moderne interieurs en horecabedrijven kiezen vaak voor elektrische kachels vanwege hun gemak en sfeervolle vuurbeleving, zonder de noodzaak van een schoorsteen of brandstof.
– Speksteen kachels: Speksteen is een gewilde keuze vanwege de natuurlijke kleurvariatie en warmtegeleidende eigenschappen, zowel functioneel als esthetisch waardevol.
– Buitenkachels: Geniet van een knisperend vuur in de buitenlucht met onze buitenkachels, die een warme sfeer creëren voor uw buitenruimte.

Service
In de showroom vindt u meer dan 100 kachels en haarden, waarbij het team u graag voorziet van deskundig advies. Ze installeren rookkanalen van alle typen kachels die ze verkopen, dankzij de gespecialiseerde monteurs die zorgen voor een brandveilige en hoogwaardige installatie.

Showroom
U bent van harte welkom op de Kerkhoflaan 11 in Vorden. Ontdek de mogelijkheden die het beste passen bij uw situatie en geniet van de gemoedelijke Achterhoekse sfeer bij Het Kacheltje in Vorden. Ze garanderen dat u er warmpjes bij zult zitten met kwalitatieve en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen.

Deze tekst is opgesteld door de webredactie en dient ter informatieve doeleinden. Voor specifieke informatie en details over producten, diensten en voorwaarden, adviseren wij u contact op te nemen met Het Kacheltje in Vorden of hun officiële kanalen te raadplegen.